Учитель року – 2014

10 Грудня 2013

У термін з 02.12.2013 по 06.12.2013 у комунальному вищому навчальному закладі «Харківська академія неперервної освіти» проходив

 1 етап ІІ-го (обласного) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2014». У номінації «Початкові класи» взяла участь і вчитель Харківського спеціального навчально-виховного комплексу Белевцова Іванна Миколаївна. У листопаді 2013 року Іванна Миколаївна стала переможницею шкільного етапу конкурсу, де продемонструвала високий рівень теоретичних знань, належну практичну підготовку, світ своїх захоплень.

 На 1-й етап ІІ-го (обласного) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2014» педагогом було підготовлено змістовний докладний опис власного досвіду, виконані тестові завдання, зроблений письмовий аналіз відеозапису уроку. Белевцова І. М. з гідністю пройшла етапи конкурсу, в черговий раз показала, що педагоги нашого навчального закладу мають креативний підхід до організації навчально-виховного процесу, майстерно застосовують новітні технології, ніколи не зупиняються на досягнутому.

Бажаємо педагогічним працівникам навчально-виховного комплексу подальших успіхів у роботі, творчої наснаги та кмітливих вдячних учнів!