Розвага на тему: «Безпека на дорозі»

25 Березня 2014

Сьогодні, 25.03.2014р, у логопедичних групах було проведено виховний захід «Безпека на дорозі», метою якого було закріплення з дітьми правил дорожнього руху, розвиток уваги, швидкості, спритності, витривалості; виховання дружніх стосунків між дітьми.

Під час проведення даного заходу діти брали участь у різноманітних естафетах та рухливих іграх, відгадували тематичні загадки, демонстрували набуті вміння та навички.

Під час колективних ігор у дітей формується поняття про норми громадської поведінки, виробляються організаційні навички, виховуються стійкість, сильна воля, витримка. Спільний інтерес, викликаний грою, об’єднує дітей у дружній колектив. Рухливі ігри також впливають на розумовий розвиток дітей, допомагаючи уточнити уявлення про навколишній світ. За допомогою ігор у дошкільнят закріплюються та вдосконалюються різноманітні вміння та навички з основних рухів, розвиваються важливі фізичні якості.

Дітям дуже сподобався даний захід, під час якого вони вчилися товаришувати, раділи, грали, перемагали. Наприкінці заходу діти отримали солодкі призи.