Урочистості в Палаці дитячої творчості

10 Січня 2014

 

08.01.14 відбулося новорічне свято у Харківському обласному Палаці дитячої та юнацької творчості. На казкове театралізоване дійство під назвою «Чарівне дзеркало» було запрошено всіх бажаючих вихованців нашого закладу.

Вистава стала бажаною святковою розвагою для учнів підготовчих – п’ятих класів НВК. Діти відвідали театр з сі своїми педагогами та батьками, і мали змогу насолодитися відмінною грою акторів, чарівним сюжетом дійства, прекрасними костюмами та реквізитом. Всі присутні у залі поринули у справжню новорічну казку і отримали безліч позитивних емоцій.

По закінченню вистави дітлахи з цікавістю ринулися подивитися на виставку-конкурс «Різдвяна писанка»  та конкурс «Новорічна композиція», що також проходили у Палаці, адже на цих конкурсах були представлені також і власні вироби наших маленьких майстринь та умільців, які вони із творчим запалом виготовляють на гуртах народних ремесел нашого закладу.

Відвідування Палацу доповнило новорічні враження та радощі наших маленьких підопічних. Дякуємо організаторам цього свята за прекрасні миті для наших діток!