Урочисте вручення документів про освіту

27 Травня 2013

У приміщення актової зали навчально-виховного комплексу відбулося урочисте вручення атестатів випускникам 12 класу  та свідоцтв про базову загальну середню освіту випускникам 10 класу. У святково прикрашеній залі лунала урочиста музика, зібралися педагоги, викладачі, батьки та випускники.

Зі щирими словами  до присутніх звернулася директор навчального закладу Середенко Н.І., яка від усього серця побажала юнакам та дівчатам обрати свій особистий життєвий шлях, зустріти тільки добрих та відданих друзів.

Батьки  випускників не могли утримати сліз та звернулися  до адміністрації і всього колективу навчального закладу з подякою за чуйність, щедрість, душевне тепло та взаєморозуміння, яке супроводжувало їх дітей усі  роки  навчання. Батьками було відзначено, що працювати з людьми, які мають особливі фізичні потреби, надзвичайно важко. Проте всі педагоги навчально-виховного комплексу не жаліли своїх сил та здоров’я, щоб такі діти отримали повноцінну освіту та стали справжніми громадянами великої держави!