Тиждень педагогічної майстерності

25 Жовтня 2013

З 23 жовтня по 25 жовтня 2013 року в навчально-виховному комплексі триває  тиждень педагогічної майстерності  вчителів трудового навчання та керівників гуртків.

23 жовтня відбувся  конкурс-гра ” Калейдоскоп народних ремесел” для молодших школярів.  Продовж цього заходу  діти не тільки познайомились з народними забавами, а й взяли у них участь.  З величезним задоволенням і захопленням молодші школярі  грали у “Котики”, “Битки”, “Знайди крашанку”,  взяли участь у сучасних  іграх та естафетах.  Під час гри діти засвоювали нові слова, ознайомлювались з народними традиціями.

Для старших школярів була проведена гра-мандрівка “Веселий майстер”. Усі учні 5-11 класів були об’єднані  у  команди та мандрували за вигаданою картою-маршрутом шкільними майстернями.  У кожній  майстерні учасникам гри були запропоновані специфічні завдання та загадки, що відповідають виду робіт гуртка.  У майстерні писанкарства – назвати матеріали, інструменти, вгадати їх за словесним описом, у майстерні батіка – скласти натюрморт з поданих овочів та фруктів, швидко створити композицію; у кабінеті ведення домашнього господарства учасники гри створювали кулінарні шедеври.

На завершення конкурсів було проведено нагородження переможців та найактивніших учасників.

Бажаємо усім учасникам подальших перемог та творчих злетів!