Підвищення кваліфікації педагогічних працівників

29 Березня 2012

З 26 по 28 березня 2012 року у Комунальному закладі «Харківський спеціальний навчально-виховний комплекс» Харківської обласної ради  проходив спецкурс «Основи комп’ютерного редагування», розроблений ведучим спеціалістом КВНЗ «ХАНО» Семисошенко Севіль Вагифівною.

Цей спецкурс був розрахований як на людей, що володіють початковими навичками роботи з документами за допомогою комп’ютерних технологій, так і на новачків. У доступній цікавій формі промайнули 18 годин навчання. Семисошенко С.В.  дібрала форми і методи роботи цікаві різноманітні та необхідні кожному освітянину.  Демонстраційні презентації, підготовлені висококваліфікованими спеціалістами, чергувалися з розповіддю та поясненнями викладачів та практичними завданнями для слухачів спецкурсу.

Колектив  КЗ «Харківський спеціальний навчально-виховний комплекс» Харківської обласної ради щиро дякує викладачам спецкурсу «Основи комп’ютерного редагування» Дегтярьовій Г. А. та  Голощаповій В. В., Семисошенко Севіль Вагифівні слухачі спецкурсу безмежно вдячні за ті необхідні знання та вміння, які майстерно передала авторка спецкурсу.

Адміністрація та педагоги Комунального закладу  «Харківський спеціальний навчально-виховний комплекс» Харківської обласної ради висловлюють окрему подяку ректорові КВНЗ «ХАНО» Покроєвій Любові Денисівні за сприяння в організації та проведенні спецкурсу «Основи комп’ютерного редагування» такого необхідного у роботі сучасного педагога.