Подорож до осені

10 Жовтня 2013

Жовтень – це місяць передзим’я. Рясно опадає з дерев листя. Але стоять погожі дні, коли ми, прогулюючись, можемо насолодитися красою осінньої природи, відчути умиротворення, гармонію що дарує нам ця пора.

09.10.13 вихователями дошкільного підрозділу НВК було організовано та проведено цікаву тематичну прогулянку «Подорож до осені» для вихованців молодшої та середньої групи. Скориставшись приємною погодою, педагоги створили для малюків веселі розваги на свіжому повітрі, що мали за мету не лише гарне проведення часу, а й прищеплення любові до краси рідної природи, розвиток  спостережливості, естетичного світосприйняття.

До дітей завітала справжня Красуня-Осінь, але до неї потрібно було ще дістатися, долаючи перешкоди. Спілкування з Осінню та веселі розваги дуже сподобалися нашим найменшим вихованцям.

А вихованці старшої групи дошкільного підрозділу нашого закладу взяли участь у тематичній прогулянці під назвою «Розваги восени», що була спрямована на розвиток комунікативних навичок, спритності, кмітливості дітей цього віку. І діти, і вихователі залишилися задоволені такою насиченою прогулянкою.

Тож, сподіваємося, що ця осінь залишиться яскравим спогадом у пам’яті  наших дітей.