Пасхальна радість

26 Квітня 2014

Вже третій рік поспіль вихованці нашого закладу беруть участь у виставці-конкурсі творчих робіт на великодню тематику «Пасхальна радість», який щорічно організовує Александро-Невський храм. Цьогоріч наші діти готували творчі вироби з глини, робили писанки з бісера, створювали святкові композиції.

26 квітня у храмі відбулося нагородження лауреатів та переможців конкурсу. Перед врученням грамот для учасників було продемонстровано захоплююче театральне дійство на релігійну тематику, що було підготоване учнями недільної школи. Всіх присутніх розважали веселі аніматори в костюмах звірят, з якими всі охочі могли сфотографуватися.

Переможцем виставки-конкурсу став наш учень Качало Федір, який виготовив чарівного ангела з глини. Почесне друге місце розділили Стадник Федір та Блошенко Анастасія. Інші учасники від навчально-виховного комплексу отримали дипломи лауреата.

По закінченню нагородження всі учасники конкурсу були запрошені до солодкого столу, де могли за веселою бесідою обмінятися враженнями від заходу.

Вітаємо наших любих дітей з новими досягненнями на творчій ниві!