Засідання педагогічної ради

1 Вересня 2013

30 серпня 2013 р. увесь педагогічний колектив НВК зібрався на засідання педагогічної ради.

Педагоги були раді нарешті зустрітися всі разом після відпустки та дізнатися про напрямки навчання та виховання на 2013/2014 навчальний рік, щоб вже планувати свою роботу відповідно до них.

Традиційно, на серпневому засіданні доповідала  директор навчального  закладу – Середенко Н.І. Вона розповіла про підсумки роботи КЗ “Харківський спеціальний навчально-виховний комплекс” ХОР у 2012/2013 навчальному році та окреслила завдання на наступний рік. Доповідач детально розглянула рівневі показники навчальних досягнень учнів по класах, здійснила моніторинг за декілька років. Проаналізувала стан методичної і виховної роботи у навчальному закладі накреслила шляхи удосконалення навчально-методичної роботи. Окреслила пріоритетні напрямки розвитку  навчанльного закладу з усіх розділів.

Наступне питання, на якому зупинилась Середенко Н.І. – підсумки роботи з питання подальшого навчання та працевлаштування випускників 2012/2013 року.

Також Надія Іванівна звітувала  про оздоровлення учнів влітку 2013 року та наголосила на тому, що оздоровленням було охоплено 100% дітей.

На засіданні педагогічної ради виступили  голови методичних об’єднань, класні керівники, вихователі.

Педагогічний коллектив закладу висловлює подяку Середенко Н.І. за змістовну доповідь!