Засідання педагогічної ради

11 Квітня 2014

11 квітня увесь колектив закладу зібрався на педагогічну раду, присвячену темі «Корекційна робота під час навчально-виховного процесу на етапі сучасної освіти».

Доповідачами педради були вчителі-предметники та вчителі початкових класів, які розповідали про специфічні труднощі, які виникають під час навчання та виховання наших дітей, та вказували на шляхи виходу зі складних ситуацій, радили перевірені та новітні методи корекційної роботи зі школярами. Своїм досвідом корекційної роботи над поведінкою учнів ділилася також практичний педагог нашого закладу. ЇЇ поради та пропозиції стануть у нагоді педагогам, що зіштовхуються з певними проблемами під час навчально-виховного процесу.

Доповідачі користувалися не лише «сухою» розповіддю, але й використовували для унаочнення сказаного фотокартки, слайд-презентації, що полегшувало сприйняття інформації.

Подібний обмін педагогічним досвідом завжди має корисні наслідки для роботи шкільного колективу, сподіваємося, що рішення педагогічної ради допоможуть організувати навчально-виховний процес на ще більш високому та ефективному рівні.